Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sword Art Online

 

  

  

  Eredetileg light novelként látott napvilágot Kawahara Reki által, amely jelenleg is fut.

2022-t írunk, piacra dobták a várva várt SAO-t. A NervGear nevű VR sisakkal - mely minden érzéket irányít az agyon keresztül – képesek a játékosok belépni a játékba. Rögtön a kiadása után elkapkodták az összes példányt, amit csak limitáltan adtak ki. Így 10.000 játékos kezdhette meg kalandjait az online világban.

 

   

 

Ifjú főhősünk, Kirito egyike volt a szerencsés 1.000 Beta Testernek, így ő már tapasztaltabban kezdhette a játékot. Miután belép a játékba, megismerkedik egy Klein nevű játékossal, akinek segít a játékban eligazodni, megmutatja neki az alapokat. Azonban rögtön az első nap azzal kell szembesülniük, hogy a játékból nem lehet kilépni. Hamar fény derül ennek okára, amivel Akihiko Kayaba, a SAO és a NervGear megalkotója szembesíti a játékosokat: Ez nem hiba, ő csinálta ilyenre a játékot. Az egyetlen mód a szabadulásra és a valóságba való visszatérésre, mind a 100 szint teljesítése. Ha valakinek az életpontja lenullázódik, nem csak a karaktere, de ő maga is meghal a valóságban.

 

 

 

 A történet így már nem csak móka, szembesülünk a halállal is és természetesen a kötelékek fontosságával, bár az emberek sötét oldala itt is megmutatkozik. Kirito mellett több ember sorsát is megfigyelhetjük, akikkel találkozik az útja során, van, aki csak egy rész erejéig fog középpontba kerülni és van, aki többször is feltűnik. Le tudják-e győzni Akihiko Kayaba világát? Túléli-e Kirito? Nos, természetesen akit érdekel, nézze meg az animét!

  /szerkeztés alatt/

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fifa 15 ps3 скачать торрент

(garneudita, 2018.03.30 19:53)

Приветик Прохожая!!!!

---
хачу такую скачать фифа 15 на пк без origin, fifa 15 windows 10 скачать и <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/28-fifa-15-ultimate-team-by-ea-sports-v107-sportivnyy-simulyator-ios-511-rus.html>скачать fifa 15 на ios бесплатно</a> fifa 15 v3 скачать

XEvil solve 99% types of captchas

(MashaWeada, 2017.12.12 22:31)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any anti-botnet captcha.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"