Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naruto

12 évvel ezelött egy hatalmas Rókadémon pusztította el Konohát, egy ninja falut. A Negyedik Hokage csak ugy tudta megmenteni a falut ha lepecsételi a rókát. Saját fiába, egy Naruto nevü újszülött gyermekébe pecsételte le. Mivel ez a Rókadémon sok mindenki családját elpusztította, ezért Narutora ugy tekintetek mintha ő maga lenne a Róka. Mindenki kiközösítette, nem voltak barátai, ezért csínytevésekkel akarta magára vonni az emberek figyelmét. Ha valami balhé volt, abban Naruto biztos benne volt.

Ezenkivül a ninja akadémián is elég gyenge képességei voltak. Többször megbukott a záróvizsgákon. Végül miután megtanult egy tiltott jutsut, ugy gondolta a mestere hogy tovább engedi a vizsgán. Ezután a hetes csapat tagja lett. Ott ismerkedett meg Uchiha Sasukével és Haruno Sakurával.

Naruto és Sasuke riválisoknak tekintenek egymásra. Naruto mindenkép megakarja menteni Sasukét.


 

Miután mind megfeleltek Kakashi vizsgáján, így már küldetéseket is végre hajthattak. Az első küldetése nem igazán sikerült jól, de ott megfogadta hogy soha nem adja fel és nem fogja visszavonni a szavát, mert ő akar lenni a Hokage hogy elismerjék a létezését.

309759_115780711859454_100002825777120_77106_2106210543_n.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.