Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naruto/Sage Mode

 

Naruto /Tökéletes Bölcs Forma/

Jiraiyával ellentétben Naruto képes arra, hogy a saját chakráját tökéletesen egyensúlyba hozza a természetes energiával. Ez lehetővé teszi, hogy a tökéletes Bölcs Formát használja, ami a varangyhoz hasonló szemeket kivéve megtartja s Bölcs Forma összes normális testi jellemzői közül mindent: sárga írisz (szem), megnyúlt pupilla, és a vöröses-narancssárgás pigment a szemek körül. Egy igazi bölcs még mindig szenved a Bölcs Forma hátrányaitól a csata közben, mivel nem tud egy helyben lenni, hogy a természeti energiát gyűjtse. Narutonál ez külön probléma a testébe zárt Kyuubi miatt. Shima és Fukasaku (békák) nem tudtak egybeolvadni vele úgy mint Jiraiyánál, hogy segítsenek neki az energiát gyűjteni, annak ellenére hogy rendesen el van zárva Narutoban a Kyuubi. De van egy megoldás Narutonak a Bölcs Forma hátrányaira. Méghozzá, hogy néhány árnyékklónja más helyen gyűjtenek természetes energiát (Myoboku Hegyen), amíg az igazi harcol. Amint kimerül a Senjutsu (természetes energia) chakrája egyből felold egy árnyékklónt, ami az igazinak adja az összegyűjtött Senjutsut (természetes energiát), így ismét beléphet a Bölcs módba. Tulajdonképpen ugyan az történik, mint amikor a békák egybeolvadtak a Jiraiyával, és a békák átadták neki a természetes energiát, csak Narutonál ez ugyebár sajnos nem jött össze. Tehát Naruto kiküszöbölte a Kyuubi által felvetett problémát, és így ő is tudja használni a Kétéltű technikát. Viszont emiatt a módszere miatt csak öt klónt tud létrehozni, kettőt akik a Senjustut gyűjtik, és hármat akiket a csatában használ. Ez azért van, mert ha a csatában többet használna háromnál, akkor az már megzavarná a senjutsu gyűjtőket a koncentrációban, ezáltal azok 'megszűnnének'. Ezen kívül ha a csatatéren többet használna mint három a Bölcs Módja is (amiben éppen van) kudarcba fulladna. A Bölcs Módot mindössze öt percig használhatja, utána kifogy a chakrából, ekkor pedig az egyik árnyékklónjára támaszkodik a Myoboku Hegyről, amit Fukasaku segírségével megidéznek a harc színhelyére, ott pedig átadja az igazi Narutonak az összegyűjtött természetes energiát, és újra a Bölcs Módban lehet. Naruto közben kijelentette, hogy a Bölcs Forma idejét (5 perc) meg lehet hosszabbítani.

 

Naruto a tökéletes Bölcs Formában. A szeme
körüli elszíneződés jelzi, hogy teljesen elsa-
játította a Bölcs Módot.

 

Egy kis extra - A Kilencfarkú hatásai

A Nagatoval való találkozás alatt Narutot átszúrta Nagato a 'Chakra-megszakító pengével'. Nagato azt gondolta, hogy képes lesz a saját chakrájával Narutot irányítani, de mint kiderült Naruto felfedte a kezdeti Junchuurikit alakját és ez úgymond egyesült a Bölcs Formával. Naruto eme alakjának pontos képességei ismeretlenek, de egy biztos: ez elég volt ahhoz, hogy teljességgel ellenálljon Nagato irányításának.

sage-mode-kyuubi-eyes.jpg

A Bölcs Mód szemei egyesültek a Kyuubi
szemeivel.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

скачать mod 7.5 0 fifa 15

(garneudita, 2018.03.26 15:39)

Вообщем забавно.

---
Могу предложить Вам посетить сайт, с огромным количеством информации по интересующей Вас теме. fifa 15 mod скачать торрент, fifa 15 скачать торрент на русском а также <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/>скачать fifa 15 карьера</a> fifa 15 видео

XEvil can solve 99% types of captchas

(MashaWeada, 2017.12.13 10:47)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve any antibot captcha.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"