Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hebi/Taka

A Taka, eredetileg Hebit, Sasuke hozta létre, azzal a céllal hogy megöljék Itachit. Miután Sasuke kiállt Orochimaru ellen, elment csapattagokat keresni. Hozuki Suigetsut, Karint és Juugot. Miután végzett báttyával és megtudta az igazságot, átnevezte csapatát Takának, aminek egy célja van: Konoha Elpusztítása

Bár a csapat nem olyan rég alakult, mégis összetartottak és figyeltek egymásra. Csapatként dolgoztak össze. Ahogy az idő múlt, Sasukét emlékeztette a régi hetes csapatra. Csak Danzou érdekelte, ezért elhagyta Suigetsut és Juugot. Mikor Sasuke Danzouval harcolt, Karin csak terhére vált. Sasuke majdnem megölte Karint Danzouval együtt, ezután feloszlatta a Takát...

 

8886.jpg

 

Karin

  Orochimaru szolgája és segített neki a kísérletekben, majd később ő felügyelt azokat. Mikor Orochimaru meghal, akkor sem engedi ki a rabokat.

Különleges képessége, hogy a chakrán keresztül tudja követni az embereket, vagy a tömegben észrevenni őket.

Suigetsu

  Suigetsu imád ölni és ezért tiszteli Kisamet, mert ő is ilyen de, ugyan így van fordítva is.Suigetsu leginkább azért csatlakozott Sasukéhoz, hogy megtalálja Zabuza kardlyát és hogy Kisamet is megtalálja. A célja az, hogy megszerezze mind a 7 kardot.Képessége az, hogy vízzé tud alakulni, majd visszaállni alaphelyzetbe. Megnövelheti vele bizonyos testrészeit is (pl.: kar).

Ezért nem könnyű őt megölni, de ugyanakkor ahhoz, hogy ezeket a dolgokat megtudja csinálni mindig innia kell, mint ahogy ezt a animeben is láthatjuk.

 

  Juugo

A legveszélyesebb tag mindközül. Szellemileg instabil.
Valamikor nagyon rendes, kedves ember, valamikor pedig egy vérszomjas vadállat. Bárkit képes megtámadni, aki körülötte van.
Juugo az, aki egyedül uralta az „átok pecsétet”, majd elment Orochimaruhoz, hogy kigyógyítsa belőle, de Orochimaru arra használta, hogy másból is ilyen vadállatot teremtsen. Így született meg Orochimaru Átok pecsétje.

 

 

tumblr_l3k7gemirn1qc9zy1o1_500.jpg

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.